Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies, pokračováním v návštěvě stránky s jejich používáním souhlasíte.

  

 

  

  

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

  

  

 
Podporuje mojeID

Nejprodávanější

Cena 194 Kč
Skladem
Cena 218 Kč
Skladem
Cena 460 Kč
Skladem

Anketa

Odkud jste k nám přišli?

Vyhledávač ZBOŽÍ.cz 39% Vyhledávač HEUREKA.cz 20% Vyhledávač GOOGLE 17% OSTATNÍ 23%

Souhlas se zpracováním osobních údajů
pro účely registrace uživatelského účtu

Odpovědné osoby

Správce osobních údajů:
Josef Novotný, IČ: 74212362, se sídlem Jirkovská 5047, 430 04 Chomutov
Zapsán v živnostenském rejstříku
Kontakty pro uplatnění Vašich práv: Telefon: +420 733 363 389, E-mail: info@darky-novotny.cz

Udělujete tímto souhlas, aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

 •  jméno a příjmení
 •  emailovou adresu

 •  telefonní číslo
 •  fakturační adresu
 •  dodací adresu
 •  historii objednávek

1. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    a. zřízení a administrace uživatelského účtu
    b. nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku

2. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    a. zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním
        uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    b. nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku

3. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    a. Poskytovatel služby Eshop-rychle,
        provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    b. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

4. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

5. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

 •  vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace
     z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
 •  požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává

 •  vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
 •  u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
 •  nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
 •  požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje,
     které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
 •  na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich
     osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
 •  v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce
     nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů