Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies, pokračováním v návštěvě stránky s jejich používáním souhlasíte.

  

 

  

  

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

  

  

 
Podporuje mojeID

Nejprodávanější

Cena 137 Kč
Skladem
Cena 90 Kč
Skladem
Cena 49 Kč
Skladem

Anketa

Odkud jste k nám přišli?

Vyhledávač ZBOŽÍ.cz 40% Vyhledávač HEUREKA.cz 20% Vyhledávač GOOGLE 17% OSTATNÍ 23%

Souhlas se zpracováním osobních údajů
pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení


Odpovědné osoby

Správce osobních údajů:
Josef Novotný, IČ: 74212362, se sídlem Jirkovská 5047, 430 04 Chomutov
Zapsán v živnostenském rejstříku
Kontakty pro uplatnění Vašich práv: Telefon: +420 733 363 389, E-mail: info@darky-novotny.cz

Udělujete tímto souhlas f, aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje: 

 •  emailovou adresu 

1. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    a. zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení. 

2. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    a. zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte 

3. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    a. Poskytovatelem služby Eshop-rychle,
        provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice 

4. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. 

5. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu,
    zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.
 

6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

 •  vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových
     obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
 •  požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává

 •  vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
 •  u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
 •  nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
 •  požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen
    nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
 •  na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování
    vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
 •  v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce
    nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů