Hodnocení obchodu na Zboží.cz

  

  

 
Podporuje mojeID

Nejprodávanější

Cena 137 Kč
Skladem
Cena 148 Kč
Skladem
Cena 49 Kč
Skladem

Anketa

Odkud jste k nám přišli?

Vyhledávač ZBOŽÍ.cz 39% Vyhledávač HEUREKA.cz 21% Vyhledávač GOOGLE 17% OSTATNÍ 23%

Souhlas se zpracováním osobních údajů
pro účely použití funkce Hlídací pes

Odpovědné osoby

Správce osobních údajů:
Josef Novotný, IČ: 74212362, se sídlem Jirkovská 5047, 430 04 Chomutov
Zapsán v živnostenském rejstříku
Kontakty pro uplatnění Vašich práv: Telefon: +420 733 363 389, E-mail: info@darky-novotny.cz

Udělujete tímto souhlas, aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

 •  emailovou adresu

1. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

   a. využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace,
       jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele

 2. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

   a. zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele. 

3. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

   a. Poskytovatelem služby Eshop-rychle,
       provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

   b. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá. 

4. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

 5. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu
     s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

 6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

 •  vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět,
     toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
 •  požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává

 •  vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
 •  u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
 •  nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
 •  požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen
    nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů

 •  na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování
    vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením

 •  v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit
    na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů