Hodnocení obchodu na Zboží.cz

  

  

 
Podporuje mojeID

Nejprodávanější

Cena 98 Kč
Skladem
Cena 194 Kč
Skladem
Cena 98 Kč
Skladem

Anketa

Odkud jste k nám přišli?

Vyhledávač ZBOŽÍ.cz 40% Vyhledávač HEUREKA.cz 20% Vyhledávač GOOGLE 17% OSTATNÍ 23%

Souhlas se zpracováním osobních údajů
pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti 

Odpovědné osoby

Správce osobních údajů:
Josef Novotný, IČ: 74212362, se sídlem Jirkovská 5047, 430 04 Chomutov
Zapsán v živnostenském rejstříku
Kontakty pro uplatnění Vašich práv: Telefon: +420 733 363 389, E-mail: info@darky-novotny.cz

1. Udělujete tímto souhlas, aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

 •  emailovou adresu
 •  informace o zakoupeném zboží

2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:
     
    a. zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti

3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    a. zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti

4.
Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

   a. Poskytovatel služby Heureka,
       provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
   b. Poskytovatel služby Zboží.cz
       provozované společností Seznam.cz, a.s., se sídlem Radlická 3294/10, 150 00  Praha 5 – Smíchov.
   c. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU

6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu,
    kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem
    spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

 •  vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět,
    toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti

 •  požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
 •  vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
 •  u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
 •  nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
 •  požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen
    nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
 •  na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování
    vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
 •  v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce
    nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů