Hodnocení obchodu na Zboží.cz

  

  

 
Podporuje mojeID

Nejprodávanější

Cena 98 Kč
Skladem
Cena 460 Kč
Skladem
Cena 49 Kč
Skladem

Anketa

Odkud jste k nám přišli?

Vyhledávač ZBOŽÍ.cz 40% Vyhledávač HEUREKA.cz 20% Vyhledávač GOOGLE 17% OSTATNÍ 23%

Souhlas se zpracováním osobních údajů
pro účely diskuzních příspěvků a komentářů

Prostřednictvím těchto zásad ochrany osobních údajů informujeme subjekty jejichž osobní údaje zpracováváme o veškerých činnostech zpracování a o zásadách ochrany soukromí subjektů údajů. 

Odpovědné osoby

Správce osobních údajů:
Josef Novotný, IČ: 74212362, se sídlem Jirkovská 5047, 430 04 Chomutov
Zapsán v živnostenském rejstříku
Kontakty pro uplatnění Vašich práv: Telefon: +420 733 363 389, E-mail: info@darky-novotny.cz

1. Udělujete tímto souhlas, aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

 •  jméno / přezdívku
 •  emailovou adresu

 •  fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).

2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    a. zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím

3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    a. zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím

4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    a. Poskytovatelem služby Eshop-rychle,
        provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    b. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU

6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu,
    zasláním dopisu, emailu.

7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

 •  vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o
     diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email)
     kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
 •  požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává

 •  vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
 •  u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
 •  nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
 •  požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen
    nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
 •  na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich
    osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
 •  v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo
    na Úřad pro ochranu osobních údajů